Hoitola M/L MARINE

- klassinen hieronta, intialainen päänhieronta, jalkahoidot, hieroja, hierontapalvelu

Hoitola M/L MARINE

klassinen hieronta


Palvelut

Perinteinen, klassinen hieronta

Hieronnan tavoitteena on kivun lievitys, lihasjännitysten laukeaminen, aineenvaihdunnan lisääntyminen ja rentoutuminen. Hieronnan tavoitteena on siis huolehtia hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi, sekä ennaltaehkäistä tulevia ongelmia. Hieronnan lisäksi venytyksillä ja kylmävoiteen käytöllä voidaan edesauttaa lihasvammoista toipumista.

Jalkojenhoito

Jalkojenhoidon tavoitteena on jalkaongelmien ehkäiseminen ja syntyneiden ongelmien toteaminen ja hoitaminen. Jalkojen hyvinvointi on hyvän olon perusta.

Jalkojenhoito sisältää: jalkojen perushoito (mm. jalkakylpy, kynsien ohennus ja lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, rasvaus, hieronta).

Intialainen päähieronta – terapeuttinen stressipesu

Vanha intialaiseen hoitoon pohjautuva pään, käsivarsien ja niska-hartiaseudun hieronta on rentouttava ja tasapainottava hoitomuoto. Intialaista päähierontaa voit kokeilla, jos kärsit stressioireista, päänsärystä, migreenistä, unettomuudesta tai hartiaseudun jännityksestä. Hoito tasapainottaa tahdosta riippumatonta hermostoa (osallistuu moniin elimistön säätelytoimintoihin, kuten verenpaineen säätelyyn.) ja siten nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä.